JCI Curlingtoernooi 2023 22 JanuariJan 2023

Landelijk

Op zondag 22 januari 2023, de dag na het Januari CvA in Den Haag, is het na 3 jaar eindelijk weer zo ver: dé 6e editie van het JCI Curlingtoernooi!

Wees er snel bij: afgelopen edities waren ruim van tevoren volledig vol, dus meld je Kamerteam snel aan!

Na het succes van de voorgaande uitverkochte edities van het JCI Curlingtoernooi in 2016-2020 is het op zondag 22 januari 2023 weer zover! Hierbij zullen verschillende kamers van heel Nederland tegen elkaar gaan strijden om de befaamde wissel JCI Curling Cup! Kan titelhouder JCI De Betuwe de 1e plaats prolongeren? Of neemt een van de voormalige titelhouders revanche? Of gaat een geheel andere kamer er met de titel vandoor?!

Ervaring is uiteraard helemaal NIET nodig, want iedere deelnemer krijgt voorafgaand aan het toernooi een spoedcurlsus naast en op het ijs! Dit gezellige toernooi vindt plaats op de enige échte curlingbaan van Nederland, bij het Silverdome in Zoetermeer.

Direct aanmelden: klik hierboven op de Tickets-button

Aanmelden bezoekers: stuur ons even en berichtje.

Dagindeling

Het toernooi start rond 09:30 uur en eindigt rond 16:00 uur. Op de dag krijg je uitleg over de sport curling en volg je een spoedcurlsus naast en op het ijs waarbij je alles leert wat je moet weten voor het toernooi. De spoedcurlsus wordt gegeven door echte Nederlandse curlers die uitkomen voor Oranje! Na de spoedcurlsus begint het toernooi en zullen in totaal 18 teams tegen elkaar strijden om de befaamde JCI Curling Cup te winnen. Net zoals de voorgaande edities, zal dit toernooi in klassementsvorm worden gespeeld. Tussen de wedstrijden door is er uiteraard ook genoeg gelegenheid om gezellig te borrelen. Ook bij deze editie zullen we weer geld op halen voor het goede doel. De prijsuitreiking vindt aansluitend plaats.

Kosten

Dit keer hebben we een tarief à € 150,- per team.
Een team mag bestaan uit minimaal 3 spelers en maximaal 6. Er kunnen echter maar 4 spelers tegelijkertijd op de curlingbaan staan tijdens een wedstrijd, dus we raden 4 spelers aan en 2 wisselspelers!
Deze kosten zijn inclusief de spoedcurlsus, het toernooi en borrelhapjes.
Goed om te weten: het is gebruikelijk bij curling dat de winnaar na een wedstrijd de drankjes betaalt voor de verliezer. Dus eigenlijk kan je nooit echt verliezen.

CvA-actie!

Kom je met 3 spelers of meer in je team óók naar het CvA de dag ervoor? Dan ligt er bij aanvang van het toernooi een zakje consumptiemuntjes op jullie te wachten. Vermeld jullie namen bij het afrekenen en zorg dat jullie een CvA-ticket hebben.

Aanmelden

Stel snel je curlingteam samen (minimaal 3 personen, maximaal 6) en meld je aan door een ticket te kopen voor de gehele groep via de ticket-link bovenin. Let op: VOL=VOL. De factuur per team komt direct na inschrijving en betaling. Let op: je kan de velden m.b.t. het CvA leeg laten.

Aanmoedigen

Ieder JCI-lid is uiteraard welkom om zijn team/kamer te komen aanmoedigen!

We hopen jullie aanmelding snel binnen te krijgen en alvast tot zondag 22 januari 2023!

Importeer in Google Kalender
  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Shop
  • Forecast
  • Reacties

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Vandaag stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Komende 24 uur

Powered by openweathermap.org