Zaterdag 21 januari 2023: CvA Discover Den Haag

Op zaterdag 21 januari 2023 organiseren de twee Haagse Kamers JCI Haaglanden & JCI ‘s-Gravenhage het Januari CvA voor alle leden van JCI Nederland in de mooiste stad van Nederland: Den Haag! We hebben een mooi en betaalbaar eendaags programma in petto. In de ochtend het CvA en trainingen/workshops, in de middag bedrijfsbezoeken/workshops/rondleidingen op locatie en we sluiten de dag af met een leuke netwerkborrel! Dit allemaal voor een all-in ticketprijs!
Daarbij kijken we nog naar mogelijkheden om de dag uit te breiden door de avond af te sluiten met een feestje.
Als dit niet genoeg redenen zijn om naar Den Haag te komen: de dag erna organiseert JCI Haaglanden alweer de 6e editie van het landelijke JCI Curlingtoernooi!

Den Haag: stad met vele gezichten

We kennen de hofstad allemaal als politiek en bestuurlijk centrum van ons land. Thuisbasis van onze Tweede Kamer, ministeries en ons Koningshuis. Stad met internationale allure waar talloze ambassades gevestigd zijn. Voorvechter van Vrede & Recht, thuisbasis van het Vredespaleis en het Internationaal Strafhof. Maar Den Haag heeft nog zoveel meer te bieden. Het is ook een stad van ondernemerschap & innovatie en een stad van en voor levensgenieters. Maak kennis met de vele gezichten van Den Haag tijdens het CvA in 2023!

Centrale thema's

Tijdens het CvA maak je kennis met Den Haag in al haar facetten. We bieden activiteiten aan rondom 3 centrale thema’s, waarbij het mogelijk is om activiteiten uit de verschillende thema’s bij te wonen:

Bestuurlijk Den Haag

Focus op de politiek, het recht & onze democratie

Ondernemend Den Haag

Focus op onze innovatie, ondernemerschap & persoonlijke ontwikkeling

Bourgondisch Den Haag

Focus op genieten & lokale producten

Hoofdlocaties

Het Koorenhuis
Café Rootz

Trainingen & workshops

Voor de bezoekers van het CvA die niet deelnemen aan de vergadering bieden we enkele trainingen en workshops aan. Denk aan een Wim Hof training, een Dilmah Tea Masterclass, JCI trainingen en workshops over over debatteren, politiek, visual design thinking, lokaal ondernemerschap, data driven advertising en voeding.

Bedrijfsbezoeken, workshops & rondleidingen

In de middag gaan we weg bij Het Koorenhuis en gaan we locaties bezoeken op loopafstand. Denk aan bijvoorbeeld een cocktailworkshop, een rondleiding en proeverij bij kloosterbrouwerij de Haagsche Broeder, een sabrage-workshop, een bezoek aan het Vredespaleis, het beklimmen van de Grote Kerk, een rondleiding door politiek Den Haag, een bierproeverij bij Kompaan, etc.

Tickets (let op: vroeg boeken!)

Voor de gehele dag, ook als we het in de avond nog uitbreiden met een feestje, hanteren we 1 all-inclusive ticket! 
Wél met flexibele prijzen: hoe eerder je een ticket koopt, hoe goedkoper. De eerste tickets zijn te koop vanaf € 40,- en daarna loopt de prijs in stappen op. Van iedere stap zijn maar een gelimiteerd aantal tickets beschikbaar, dus zorg ervoor dat je snel je ticket koopt, zodat je het voordeligst uit bent! En wij weten het zeker: je wilt deze dag absoluut niet missen!

Meer informatie & definitieve programma

Binnenkort breiden we deze pagina verder uit met meer informatie en het definitieve programma.