Wij zijn JCI Haaglanden

Een divers gezelschap van jonge, ondernemende en ambitieuze mensen uit de regio Haaglanden. Allen tussen de 20 en 40 jaar en van verschillende achtergronden, functies, sectoren en perspectieven. Maatschappelijk betrokken, bourgondisch, gezellig, met een wens om onszelf te ontwikkelen en een bovengemiddelde interesse in zakelijk netwerken.

REGIO HAAGLANDEN

Wij richten ons uit mensen uit de regio Haaglanden. Woon je dus niet in Den Haag, maar wel in de buurt? Dan ben je zeker welkom bij onze Kamer.

25 TOT 40 JAAR

JCI is een netwerk voor leden tot en met 40 jaar. Hierdoor zijn en blijven wij een club voor jonge mensen die zich verder willen ontwikkelen.


ONDERNEMENDE MENSEN

JCI-ers zijn jonge ondernemende mensen die met beide benen in de maatschappij staan. Wij investeren onze tijd, kennis en ervaring om onszelf te ontwikkelen, samen te werken en plezier te maken.

BOURGONDISCHE SFEER

Naast inhoudelijke activiteiten vinden wij het vooral belangrijk elkaar te ontmoeten in een ongedwongen sfeer. Het liefst met een hapje of drankje.

Sluit je bij ons aan!

Zijn deze waarden jou op het lijf geschreven en vind je het leuk om je actief in te zetten als lid van JCI Haagladen? Sluit dan eens aan bij een van onze borrels en leer ons beter kennen. 

Kom jij kennis maken met JCI Haaglanden?

Wij ontmoeten je graag tijdens een van onze komende borrels, kijk hiervoor in onze agenda en meld je aan voor een van de aankomende borrels of activiteiten. Je kunt natuurlijk ook eerst even digitaal kennismaken stuur ons dan een bericht via ons contactformulier en een van onze leden zal dan even contact met je opnemen en al je vragen beantwoorden.

Ontmoet onze leden

Michael Wiersma

Michael Wiersma

Owner | Digital Marketing Consultant bij Evertising

Tessa Huizing

Tessa Huizing

Voorzitter

Security Analist Integrity bij KLM

Dewi Couvert

Dewi Couvert

Sportcoach & Sales representative Netherlands - Rooster

Kim Vogten

Kim Vogten

Corporate Communications / CSR / Public Affairs bij Jacobs Douwe Egberts

Jorn Konijn

Jorn Konijn

Fiscalist & Tax Adviser bij Pereira Tax Consultants

Gwen van der Laak

Gwen van der Laak

Pianist

Gino Wassenaar

Gino Wassenaar

Manager Bedrijfsbureau Infrastructuur bij HTM

Redeëet Negate

Redeëet Negate

Oud voorzitter

Ondernemer bij Daybreak Digital