banner_hofvijver

Wereldhandelspel: JCI Haaglanden

Inkoop, verkoop, lobby praktijken, onderhandelen, ruilen – We doen het allemaal in onze dagelijkse activiteiten, zakelijk en persoonlijk. 

 

In elk bedrijf, afdeling of team ongeacht de functieprofielen rijzen vragen zoals wanneer maak je de keuze om tijd of geld te investeren? Welke teamrol neem je aan? Hoe ga jij om met schaarste en overproductie? Hoe zet jij je team in? Met wie werk je samen? Hoe haal jij iemand over om zaken met jou te gaan doen of voor jouw belangen te gaan pleiten? Welke belangen zijn in het spel? Hoe handel jij onder tijdsdruk?

 

Benieuwd hoe jouw team hier mee om gaat? 

Boek dan bij ons de Management game “Het JCI Wereldhandelspel” (WHS) voor jouw bedrijfsuitje, netwerkevent, een economie les of als vrienden- en familieuitje. 

 

We simuleren een setting onder tijdsdruk met wereldlanden, een beursvloer, het Internationaal Monetair Fonds (IMF) en het Bankkantoor om bovenstaande vragen te verkennen in jouw organisatie op een creatieve en competitieve manier. 

 

Het Wereldhandelsspel (WHS) werd ontwikkeld door het Institute of Social Studies te Den Haag onder auspiciën van prof.dr. J. Tinbergen. 

 

Praktische informatie:

  • Minimum aantal deelnemers is 24
  • de speeltijd is 2 tot 4 uur
  • Het Wereldhandelspel wordt op maat gemaakt voor jouw organisatie 
  • Van de opbrengsten doneren wij 50% aan een goed doel
  • Goede doelen die wij momenteel steunen met het Wereldhandelspel zijn Stichting YETS en Design Museum Dedel.
  • Meer informatie op: http://www.jciwereldhandelsspel.nl

 

Interesse? laat hieronder je gegevens achter of mail naar secretaris@jcihaaglanden.nl